Termeni si conditii

  • CONDIȚII DE UTILIZARE

Condiții generale de utilizare a www.manesawoodart.com

I.  Definții

LPPC (OG 21/1992) – Legea privind protecția consumatorilor

LPDP (Legea 677/2001) – Lege pentru protecţia persoanelor cu privire la   prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

SITE, INTERNET MAGAZINE înseamnă site-ul: www.manesawoodart.com

UTILIZATOR sau CLIENT înseamnă persoană, care a împlinit 14 ani și folosește site-ul www.manesawoodart.com

DATE PERSONALE înseamnă date cu caracter personal în sensul LPDP.

PLATĂ RAMBURS înseamnă plată ramburs în sensul legislației privind serviciile poștale. 

II.  Dispoziții generale

Acest site este proprietatea MANESA WOOD ART
Cod unic de inregistrare:  41274089 Registrul cometrului J8/2061/2019
Adresa: Str.Pe Tocile, Nr 156, 500117
Brasov – Romania

Contact Tehnic / magazin: 
manesawoodart@gmail.com
tel: 0743 731 931

Drepturile de autor aferente continutului site-ului apartin MANESA WOOD ART. Prin utilizarea sau inregistrarea in calitate de utilizator   al site-ului nu vi se acorda dreptul de a utiliza sau descarca pozele aferente produselor prezentate.

Copierea sau descărcarea de informații de pe  acest site nu transferă asupra dumneavoastră, drepturile de autor asupra acestor informații. Conținutul site-ului poate să fie schimbat oricând, de către MANESA WOOD ART, fara nici o notificare prealabila a utilizatorilor.  

În secțiunea „BLOG“ a site-ului său, site-ul utilizează articole și fotografii, autorii acestora fiind membrii atelierului Manesa Wood Art și alte surse, care sunt protejate de Legea Privind Drepturile Autorului. Publicarea de fotografii, citate din articole și articole din „BLOG“-ul site-ului se permite numai atunci când este specificată sursa, și anume, textul să fie însoțit de link-ul activ a articolului original în „BLOG“-ul de pe site.

A.  Înregistrarea pe site si obtinerea contului de utilizator

Înregistrarea în site este gratuită si se face prin consimtamantul liber exprimat al clientului. Comandarea   de produse on-line poate fi efectuata numai dupa inregistrarea utilizatorului pe site. Site-ul poate să fie vizualizat   liber de către utilizatori, făra a fi necesară înregistrarea. 

B.  Produse si informatii despre produse

Prin lansarea comenzii on-line pe site pot fi achizitionate , doar acele produse, a caror adaugare in cosul de   cumparaturi al utilizatorului este posibila conform modului de funcționare a magazinului on-line.

C. Prețuri

Toate prețurile expuse pe site sunt exprimate în RON și sunt valabile numai și numai la momentul publicării lor pe site.

MANESA WOOD ART își rezervă dreptul de a modifica preturile fără notificarea prealabilă a utilizatorilor.  

Prețurile mărfurilor afișate pe site sunt finale și includ toate impozitele și taxele datorate, făra prețul pentru livrare. Prețul livrării este indicat separat în comandă, înainte de confirmarea comenzii.

În prețul produselor nu este inclus prețul livrării.

Fiecare utilizator poate modifica datele sale – nume si prenume, adresă, telefon din contul de utilizator.

D.  Comenzi

Pot efectua comenzi, doar utilizatorii inregistrati pe site si care au acceptat condițiile generale de utilizare a site-ului. 

E.  Modalități de plată

Utilizatorul va achita contravaloarea produselor comandate prin utilizarea uneia din modalitatile prevazute la finalizarea   comenzii în coșul de cumpărături. Daca utilizatorul opteaza pentru plata produselor la in momentul livrarii va avea obligativitatea ca la primirea produselor sa achite curierului contravaloarea produselor comandate precum si contravaloarea serviciului de livrare a produselor. 

Modalitatile de plata sunt : 

  • Plata ramburs la primirea coletului 
  • Plata online electronica cu cardul debit – in conformitate cu termenii si conditiile de plata a procesatorului de plati NETOPIA 

F.  Contract

Contractul de vânzare-cumpărare la distanță între MANESA WOOD ART și utilizator, se consideră încheiat in momentul   confirmării comenzii concrete pe site. La efectuarea comenzii, clientul primește confirmarea acesteia prin e-mail. Înainte de expedierea mărfii comandate, atelierul are dreptul să contacteze clientul la numărul de telefon indicat, in privința precizării detaliilor comenzii și/sau livrării. 

MANESA WOOD ART nu răspunde, pentru nelivrarea comenzii   în cazurile, în care utilizatorul a indicat date personale false, incomplete și/sau inexacte, inclusiv când a menționat adresa sau numărul de telefon incomplete, inexacte sau fictive. 

Utilizatorul are obligația, să păstreze confidențialitatea numelui de utilizator și parola. Orice comandă trimisă prin magazinul on-line va fi considerată, de către noi valabilă, dacă au fost folosite nume de utilizator și parolă, pe care sistemul le consideră   valabile, indiferent dacă acestea au fost folosite de către altă persoană, diferită de titular. 

În cazul în care clientul, a ales să plătească contravaloarea mărfii ramburs, contractul de vânzare-cumpărare la distanță se consideră anulat atunci când:

–  Clientul nu plătește curierului contravaloarea facturii la momentul livrării.
–  Clientul a indicat adresă falsă sau inexactă și în același timp, nu este   la adresa indicată în ziua livrării și nu răspunde la numerele de telefonindicate pentru contact, pentru a stabili cu curierul datele necesare recepționării   livrării.

Metodele de plata disponibile pe site se gasesc in subsolul site-ului sectiunea
METODE DE PLATA  

În cazul în care, consumatorul decide sa se retragă din contractul de vânzare-cumpărare la   distanță și nu dorește nici unul dintre articolele din comandă, cheltuilile   privind serviciul de cureriat sunt pe seama atelierului. În cazul în care consumatorul dorește să resituie o parte din articolele, cheltuielile privind  serviciul de cureriat sunt pe seama sa.

G.  Livrarea mărfii comandate

Livrarea produselor comandate prin magazinul on-line se realizeaza prin curier.

Livrările se realizeaza, pe intreg teritoriul României. La livrare destinatarul semnează dovada de predare-primire, care confirmă livrarea in integralitate si fara deficienta a produselor comandate.

În cazul în care Clientul își exercită dreptul de a se retrage din contract, MANESA WOOD ART restituie utilizatorului valoarea achitată de către el pentru produsul returnat  trimite la email: manesawoodart@gmail.com sau la telefonul relații cu clienți: 0743 731 931

Consumatorul este obligat să păstreze produsul primit, să asigure menținerea calității și siguranței acestuia. 

Nu trebuie perturbată integritatea etichetei produsului.

În caz de nerespectare acestor condiții, Manesa Wood Art are dreptul sa refuze primirea produsului returnat, respectiv sa nu ramburseze Consumatorului suma plătită. 

Clientul are dreptul să primească, doar valoarea produsului returnat, în contul aferent la data lansarii comenzii și cumpărării lui.

I. Protectia datelor cu caracter personal

MANESA WOOD ART prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul 2016/679 / UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și circulația liberă a acestor date și de anularea Directivei 95/46 / CE. Informații despre datele personale pe care ATELIERUL le va prelucra și pentru termenii și ordinul, în care persoanele fizice ale căror date personale se prelucrează, își exercită drepturile, pot fi găsite în Politica de confidențialitate și Politica de cookie-uri.

J. Diverse

MANESA WOOD ART se angajează să ofere doar produsele prezentate pe site. Informatiile, prezentate pe site, cu privire la   design, disponibilități și prețuri ale produselor sunt valabile numai la   momentul postarii lor pe site. MANESA WOOD ART își rezervă dreptul sa modifice oricând, fără notificare prealabilă a utilizatorilor continutul site-ului.   Responsabilitatea clientului este să verifice regulat condițiile de utilizare a   site-ului, precum și informațiile cu privire la preturi, disponibilitatea  produselor, etc.

Toate produsle vandute de noi sunt UNICAT, acestea fiid realizate manual sau semiautomat, asadar acestea nu pot fi identice vizul cat si dimensional.
Pentru sectiunea TITIREZI acestiaea sunt realizati dimensional cu abateri de 1 mm  si cu gama coloritica foate apropiata de modelele esantion vandute pe site.

Pentru restul produselor acestea sunt realizate unicat iar reproducerea exacta este imposibila atat datorita lemnului cat si nuantei si pozitionarii fibrei acestuia.

MANESA WOOD ART nu va putea fi considerat responsabil pentru neexecutarea contractului încheiat în caz de epuizare a stocului sau a nedisponibilităţii produsului, în caz de forţă majoră, tulburări şi greve totale sau parţiale, în special ale serviciilor poştale şi ale mijloacelor de transport şi/sau comunicaţie. MANESA WOOD ART nu îşi va asuma nicio responsabilitate pentru prejudiciile indirecte rezultate din prezenta, pierderile de exploatare, pierderile de profit, prejudicii sau cheltuieli.

Comenzile efectuate de persoane care nu au împlinit vârsta de 14 ani vor trebui aprobate de către părinţi. În caz de colectare accidentală a datelor personale ale unui minor, părinţii au capacitatea de a se opune păstrării şi/sau transmiterii acestora către terţi.

Profilele Utilizatorilor, care încalcă condițiile de utilizare a magazinului online, precum și profilele Utilizatorilor, care le folosesc necorespunzător, pot fi descoperite. Pentru Utilizatorii, care sistematic refuză/nesolicită comenzile cu plata ramburs și abuzează de modalitatea dată de plată, pot fi restricționați temporar sau permanent să efectueze plăți cu ramburs și se va permite numai plata electronica. În acest scop, este sufficient trei ori să fie refuzate/nesolicitat.

Prezentele condiții generale sunt valabile, pentru vânzari de produse, catre beneficiarii finali, in scopul   folosinței personale. Pentru cazurile neprevăzute de  prezentele condiții generale, se aplică dispozițiile legislației române în vigoare.

Toate disputele  apărute să se rezolve întotdeauna pe cale amiabilă dar, în cazul în care toate posibilitățile au fost epuizate, litigiile sunt soluționate de instanța competentă sau plaformata UE online pentru a rezolva disputele între comercianții online și consumatori: ec.europa.eu/odr.